woensdag 23 maart 2016

Gedeputeerde Staghouwer komt met eigen ogen kijken

Op Wolfsbarge-Zuid zijn de werkzaamheden inmiddels afgerond. Daar liggen de grondrillen klaar om uit te drogen tijdens het broedseizoen. Collega Samia heeft dat ook even met eigen ogen bekeken. De Zeearend kwam vlakbij langs vliegen.


De werkzaamheden zijn inmiddels verplaatst naar het eiland van Wolfsbarge.
Gisteren kwam Gedeputeerde Staghouwer met eigen ogen kijken waar de Provincie zo'n grote financiele bijdrage aan had gegeven. Hoewel dit weertechnisch op het slechtste moment van de dag was, toch een geslaagd bezoek. Jakob Knoop wist het gezelschap het e.e.a. te vertellen over de ontwikkeling van zijn moeraskranen. En het leuke van Henk Staghouwer is toch wel dat hij zich net zo gemakkelijk op laarzen verplaatst als op lakschoentjes. (Onderstaande foto's van Marco Glastra).








5 opmerkingen:

  1. Mooie plaatjes, zo kun je zien dat kranen altijd super handig zijn, men onderschat ook de kracht van een havenkraan. Als zulke kranen er niet zijn, dan mis je ze pas.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie plaatjes, zo kun je zien dat kranen altijd super handig zijn, men onderschat ook de kracht van een havenkraan. Als zulke kranen er niet zijn, dan mis je ze pas.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtig werktuig is het ook he zo'n helemaal havenkraan. helemaal eens met je Peter.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Kijk voor de laatste posts op roerdompzlm2.blogspot.nl. Helaas kan ik niet meer bij het oorspronkelijke blog....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat is dit voor soort constructie waarop de kraan het water op gaat?

    BeantwoordenVerwijderen